+31 64 16 33 334

Koeriersritten

Deco Express is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Vanuit vestigingen in Arnhem bieden wij een breed scala aan koeriersdiensten. Vakbekwame koeriers zetten zich dagelijks in voor het zorgvuldig en snel afleveren van uw zendingen; nationaal en internationaal. Daarnaast is ons wagenpark zo uitgebreid dat wij iedere lading kunnen vervoeren.

Ook koeriersdiensten vergen in veel gevallen maatwerk. Wij vertalen uw koerierswensen in passende vervoersoplossing. Daarvoor bieden wij niet alleen passend vervoer en professionele chauffeurs, ook het verzorgen van de noodzakelijke vrachtbrieven en eventuele douaneformaliteiten nemen wij u graag uit handen.

Of het nu gaat om één document of een grote spoedzending wij nemen uw zorg uit handen.

Wij weten hoe belangrijk snelheid van handelen is en kennen bovendien geen restricties voor wat betreft het ophaal- of bezorgadres.

In de vestigingen in Arnhem staan onze chauffeurs en wagens klaar om uw zending zo spoedig en zorgvuldig mogelijk te vervoeren. Hierdoor kunnen wij snel op iedere gewenste locatie aanwezig zijn. Vanzelfsprekend rijden onze chauffeurs speciaal voor u zij rijden rechtstreeks naar het bezorgadres, zonder stops voor derden.